fbpx

Segítőként online jelenlétedben a legfontosabb, hogy a leendő kliensed már az első alkalommal lássa és megérezze, mi az, amiben támogatni tudod őt, milyen keretekkel működsz és mire számíthat a folyamat végén.

Az általam készített weboldaladon mindezt #egyedi vizuális megjelenés, #értékes tartalom és #megbízható technikai háttér teszi lehetővé.

Az alábbi típusú weboldalakat tudom neked elkészíteni, teljesen személyre szabottan, igény szerint az integrál szemlélet és a spiráldinamika adta lehetőségeket is figyelembe véve.

Bemutatkozó weboldal,

ahol elegáns formában mutathatod be a szolgáltatásaid és blogolhatsz is. Leendő klienseid felvehetik Veled az oldalon keresztül a kapcsolatot és feliratkozhatnak a hírleveleidre.

KOMPLEX WEBOLDAL,

amelyen keresztül folyamatosan kapcsolatot tarthatsz a klienseiddel chat és időpontfoglaló modulok segítségével. A maximális keresőoptimalizáltság érdekében az általad adott nyersanyagból megírom a weboldalad szövegét is.

WEBÁRUHÁZ,

ahol a szolgáltatásodhoz tartozó termékeket, segédanyagokat, könyveket, illetve az előadásaidra szóló jegyeket tudod értékesíteni. Pay-pal fizetési lehetőséggel és az általad választott online számlázó rendszerrel kötöm össze.

” Soha nem véletlen a híd ott, ahol van folyó ” 
– Kowa – 

 • EGYEDI DESIGN

  A weboldalad teljes külső megjelenése téged kell tükrözzön, ezért kész sémák helyett egyedileg, csak neked építem fel a designt - annak alapján, hogy mit szeretnél kommunikálni.

 • RESZPONZÍV MEGJELENÉS

  A látogatóid akár több, mint 50%-a először okostelefonon találkozik az oldaladdal. Fontos, hogy ezeken a felületeken is kifogástalanul jelenjen meg.

 • WORDPRESS KERETRENDSZER

  A világ weboldalainak közel 30%-a a WordPresst használja, hiszen professzionális és könnyen kezelhető.

 • KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

  A Google első oldala nem csak álom – egy megfelelően keresőoptimalizált oldallal magabiztosan kerülsz a szolgáltatásoddal erős pozícióba.

 • SPAM ÉS HACKERVÉDELEM

  Az oldalad teljes védelemmel látom el a rosszindulatú hacker robotok és a kéretlen levelek százait küldő szerverek ellen.

 • GYORS BETÖLTŐDÉS

  2020-ban senki nem szeretne 3 másodpercnél többet várni egy weboldal betöltődésére. Az általam ajánlott szerverszolgáltató biztosítja a villámgyors töltődést.

 • DOMAIN, TÁRHELY, SSL

  Az első évre ingyenesen biztosítom számodra a domain neved foglalását, weboldaladhoz elegendő tárhelyet, illetve a a biztonsági kulcsot.

 • GDPR MEGFELELÉS

  Az európai adatvédelmi törvénynek mindenben megfelelő módon állítom össze az oldaladat.

 • KULCSRAKÉSZ

  Minden kész tartalmat feltöltök a weboldaladra, így Neked már csak használnod kell!

Igy tudsz weboldalt kérni tőlem

Rendelni jelenleg az Etikus Marketing facebook oldalán üzenetben tudsz. 

Amikor jelentkezel, küldök neked egy kérdőívet, amely kérdéseket tartalmaz az igényeiddel, a vállalkozásoddal és a kommunikációddal kapcsolatosan. 
Az első konzultációra ennek alapján készülök fel, ezért kérlek, legkésőbb a megbeszélt időpont előtt 48 órával küldd vissza a kitöltött kérdőívet nekem.

A weboldal fizetése előre történik, egyelőre utalással, elektronikus számla ellenében, szerződést követően. 

Mennyibe kerül egy weboldalt elkészíteni?

Bemutatkozó weboldal

220 000Ft
 • 2x 120 perc önismereti fókuszú konzultáció a tervezési-kivitelezési folyamat során
 • 6 hét elkészülési idő (anyagleadástól számítva)

Komplex weboldal/webáruház

300 000Ft
 • 2x 120 perc önismereti fókuszú konzultáció a tervezési-kivitelezési folyamat során
 • 8 hét elkészülési idő (anyagleadástól számítva)